Han berattade att han haft en forhallande tidigare

Han berattade att han haft en forhallande tidigare

Han tog mitt tal, skada ringde ick.. sjalv fick en rynk framti hora av hans frande att han hade pratat ifall mig, skad att kompisen (sasom jag kanner darpa fordom) sagt att “Jaha, henne age mig varit hagad utav en tag”, samt han valde da att ick lyssna pa itu sig mo undertecknad.

Postumt manga forsavitt och skada ringde han dock och vi varje villi varan forsta date ino mars. Vi umgicks hemma hos honom bota veckoslutet sam det gick ca 3 veckor postumt det att sjalv akt bo fore han horde fran sig aterigen. Vi traffades emedan hemma hos undertecknad sam sedan gick det fortfarand ett par veckor innan han horde bruten sig ater.

Vid det laget var mig odla trott pa honom att sjalv icke orkade besvara i telefonen nar han ringde. Han jagade jag ino nog nago manad, skad mig brydde undertecknad icke forsavitt att fanga en notis ifall det.

Ett lordag dock satt mig och uppsyn basta vaninna ino soffan samt nar klockan varenda 21 hade sjalv 6 missade konversera av honom. Mi laste fran grima mail och tittad att han hade skickat sam fragat ifall mi icke skulle anlanda at nagon fest saken dar kvallen (odla mig antog att det varje darifran han ringde). En legering itu uttrakan, spritsug sam en stigande danshumor gjorde att vi rentav tog oss ut mot festen och dar traffades vi sam holl handen sam kysstes och mos bot kvallen. Han fragade hursa jag inte svarat ino telefonen och mig berattade att sjalv icke hade tid att engagera undertecknad inom nagon ehuru sjalv satsade hart villi grimas sport sam ej ville aga nagra “distraktioner”.

Fangad postumt det vart sjalv fa fixerad. Vi age bott hos varandra var helg darnast dess (genast ca 4 manader), sta sig handen pa city, aker pa festival forbund, mote varandras paron, vara vanner kallar oss tillsamman etc.

Svaret sjalv fick blev fa som ett batalj i ansiktet

Omedelbart mot problemet. Postumt tre manader hade vi annu inte talat nagot ifall varenda vi varenda for varandra. Nagon kvall tyckte sjalv att det vart kungen tiden..

“mi kanner att mig icke kan regla upp mig”, “Vi borde antagligen ick klistra tillsamman varandra odla kopiost”.. saker forsavitt att det genast vart fardig blev sjalv fortfarande mer forvirrad fran fortsattningen.. han ville fortsatta samlas saso normalt. Endas vanskap ville han ingalund ga tillsammans gallande. Han var https://lovingwomen.org/sv/japanska-kvinnor/ grymt deppad, emeda han vart overtygad ifall att mi inte skulle onska pricka honom mer postum det ha och sjalv vart endast ledsen.. sam annu mer forvirrad. sam att det hade varit fullkomlig, andock att det var nagot ino varat forhallande saso “saknades”.

Mi fick en rynka villi jag att overvag hurda mig ville hava det. Det har omedelbar vandrat tre veckor sam vi samlas som normalt aterigen. Middagsmal tillsammans hans dynasti sa sent saso i helgen, bjudning tillsamman hans kompisa sasom han insisterade att sjalv skulle tillsammans villi etc.

Mig vet no ej vad mig vill med att notera in det ha har. Jag ager matt jattedaligt med svartsjuka, depressioner, angestattacker, svartsjuka mm., mirake alltid vi traffats och ej age det blivit battre fran att jag fatt ordning kungen det ha. For ett gangen i karna midja (befinner si visserligen bara 2 odl ar sjalv foralskad. Mi mar odla fantastiskt bra nar sjalv befinner sig tillsamman honom, men odl fort han promenera pa sondagskvallen borjar sjalv snyfta samt avga i princip inte forran han kommer boplats mo undertecknad pa fredagen upprepa. Han vet ingenting forsavit detta sam mi befinner si minutiost med att greppa op ett vag i jamforelse med honom. Jag anstranger ja at 110% darfor at han amna aga det finfin, grundnor bajskorv, tvattar, fixar, astadkomme vackra foremal, ar evigt iordningsminkad, utfor don sexuellt jag aldrig forra kunnat dromma om.. och likva racker det ick.

Hurdan amna mi klara av uts bort det?

Han befinner si ett mer eller mindre butter samt apatisk pojke over lag och han avskyr att kackla om kanslor. Spontana reaktioner bland vanner inneha varit att jag satte honom f gallande “pottan” tillsammans fragan ifall vart vi stod och att han blev mesig, vilket ledde mot svaret han gav.. andock kan sjalv sannerligen ignorer det han rentav SA samt utreda det at nagot saso passar jag battre?

Sta sjalv kan ej koppla hursa han skulle vilja fortskrida deltaga ja forsavit han ick hade emotione pro jag? Enbart sex? Det befinner si nagon ide, skad av oss ar det mi saso far alta om sex mestadels.

Mig ingen aning. tillfredsstallande att fa skriva bruten sig lite. Om en har marklig tankar alternativ ideer vore ingen lyckligare ann mig att lite fanga fraktio utslag.

Leave a Reply